Κιλκίς: Άνδρας απείλησε οικογένεια με κυνηγετικό όπλο και βρήκαν οπλοστάσιο στο σπίτι του!

Μετά από καταγγελία των θυμάτων ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη και συνελήφθη

Must Read

Απρόσμενη τροπή πήρε μια υπόθεση στο Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ένας Έλληνας εισέβαλε στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές και απείλησε τον ίδιο και δύο συγγενικά του πρόσωπα με κυνηγετικό όπλο. Στη συνέχεια έφυγε και μετά από καταγγελία των θυμάτων ο δράστης συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας, βρέθηκε στην κατοχή του όχι μόνο το όπλο που κατασχέθηκε, αλλά ένα… οπλοστάσιο.

Ειδικότερα βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο ξύλινο όπλο, ένα μεταλλικό όπλο αντίκα και ένα όπλο κρότου, 20 μαχαίρια, δυο τροχιοδεικτικά στρατιωτικά φυσίγγια και 255 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δυο γεμιστήρες, τέσσερις βολίδες, μια ξιφολόγχη, δυο αυτοσχέδια τσεκούρια και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Φυσικά ο παράνομος οπλισμός κατασχέθηκε και ερευνάται από την αστυνομία η προέλευσή του. Επίσης εξετάζουν και το ενδεχόμενο εάν κάποιο από τα όπλα έχει χρησιμοποιηθεί.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This