Γιατρός Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα έχει γλιτώσει την ζωή της αλλά έχει μπροστά της ακόμη δέκα χειρουργεία»

Must Read

Στον δύσκολο δρόμο που καλείται να ανέβει η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να αποκαταστήσει την κατάσταση της υγεία της μετά από την επίθεση με το βιτριόλι έκανε αναφορά σήμερα το πρωί η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, η οποία αποκάλυψε πως η νεαρή γυναίκα θα υποβληθεί συνολικά σε 20 χειρουργεία.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως έχει ήδη υποβληθεί σε 9 χειρουργεία, ενώ θα κάνει τουλάχιστον άλλα 10«Η Ιωάννα έχει γλιτώσει τη ζωή της, ενώ έχει κλείσει τις πληγές της, καθώς δεν έχει ανοιχτά τραύματα. Τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις ουλές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι στόχοι μας είναι δύο: η λειτουργικότητα και η αισθητική» τόνισε η γιατρός της Ιωάννας.

Όπως είπε, έχει συζητήσει με την Ιωάννα και έχουν βάλει από κοινού κάποιες προτεραιότητες, έχουν εστιάσει στον τράχηλο, στο μάτι και στο αυτί, ούτως ώστε να έχει μία καλύτερη κίνηση, λειτουργικότητα και αισθητική.

Η ίδια εξήγησε ότι εκκρεμούν πολλά χειρουργεία, ωστόσο, όπως είπε, το θετικό είναι ότι μπορούν να υπάρξουν κενά εξαμήνου ανάμεσα στις επεμβάσεις, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των «πληγών» ψυχικά και σωματικά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρόκειται για μεγάλα χειρουργεία που δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν ακόμα και σοβαρές επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πάει σχετικά καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This