Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες για τον θάνατο του ντελιβερά σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – «Δεν ακούστηκε φρενάρισμα» λένε (video)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

Must Read

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του 47χρονου ντελιβερά που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο 21χρονος οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη μέχρι να καταλήξει με σφοδρή ταχύτητα πάνω στη μοτοσικλέτα του διανομέα φαγητού, ο οποίος εκτινάχτηκε πολλά μέτρα μακριά και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του MEGA ο νεαρός, που αρχικά προσπάθησε να διαφύγει τελικά συνελήφθη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του θείου του και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Όπως δήλωσαν στο δελτίο του Open, ο διανομέας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, κατέβαινε τη Μαρτίου που είχε πράσινο, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, παραβιάζοντας το κόκκινο, τον χτύπησε από πίσω και τον έσυρε πάνω στα αμάξια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο δεν ακούστηκε φρενάρισμα, παρά μόνο τα χτυπήματα στα αυτοκίνητα. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μοτοσικλέτα του άτυχου διανομέα έγινε χίλια κομμάτια γεγονός που επεσήμανε και η μητέρα του 47χρονου. «Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», δήλωσε νωρίτερα συντετριμμένη.

https://www.youtube.com/watch?v=PJGSMjafUsU

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, η 16χρονη κόρη του διανομέα πέρασε με λεωφορείο από το σημείο και είδε τη μοτοσικλέτα του πατέρα της.

https://www.youtube.com/watch?v=emKEOPP96-g

Οι εργοδότες δεν βοηθούν για τη συντήρηση των μηχανών

Οι εκπρόσωποι του κλάδου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνουν ότι από το 2017, έχουν καταγραφεί 50 θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα διανομείς στη χώρα μας.

«Και στα μαγαζιά και στις πλατφόρμες οι εργοδότες δε δίνουν το 15% αποζημίωση για τη συντήρηση των μηχανών, με συνέπεια τα μηχανάκια να είναι κακοσυντηρημένα. Μας βάζουν να υπογράψουμε τα έχουμε πάρει ενώ δεν τα έχουμε πάρει», ανέφερε ο Βασίλης Κεφαλάς, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης. «Βγαίνουμε για το μεροκάματο και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, δε μας υπολογίζουν καθόλου, βροχές, κρύο τα πάντα όλα τα ανεχόμαστε», υπογράμμισε.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής διανομείς αφήνουν ένα λουλούδι ή ανάβουν ένα κερί στο σημείο που σκοτώθηκε ο συνάδελφος τους, ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This