Τάσος Ξιαρχό: Πως η Ελεωνόρα Μελέτη τον βοήθησε τις κρίσιμες ώρες! Παραμένει στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις

Must Read

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας εξακολουθεί να παραμένει για εξετάσεις ο γνωστός χορογράφος και influencer, Τάσος Ξιαρχό, μετά την χθεσινοβραδινή απόπειρα αυτοκτονίας του στην περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι έχει πάρει περίπου 40 χάπια (Xeforapid και Mesulid). Ωστόσο η κατάσταση του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, οι οποίοι τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχίατρο. 

Τάσος Ξιαρχό

Ο γνωστός χορογράφος αγνοούνταν για αρκετές ώρες αφού προηγουμένως είχε στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε κάποιους φίλους του. Όταν η ιστορία αυτή έληξε και επέστρεψε στο σπίτι του, έκανε μια νέα ανάρτηση που έκλεινε με ένα αρκετά ρατσιστικό σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα. Θέλοντας όμως να αποφύγει τις παρεξηγήσεις λίγες ώρες μετά επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση στην οποία; έγραψε:

«Η φράση για την Δανάη Μπάρκα επειδή δε θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου την είπε που σήμερα με έκραξε» και λίγο μετά συνέχισε αναφερόμενος σε ένα πρόσωπο που τον βοήθησε.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος επικοινωνούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο – παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ότι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα τα μηνύματά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε».

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια αυτή δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη η οποία όπως αποκάλυψε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, χθες, άρχισε να λαμβάνει κάποια ανησυχητικά μηνύματα από τον Τάσο Ξιαρχό για τα οποία ενημέρωσε και τις αρχές. Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε ότι στην πορεία της εκπομπής θα αποκαλύψει και μέρος της επικοινωνίας που είχε με τον χορογράφο εκείνες τις στιγμές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This