Πανικός με τις δηλώσεις Καπραβέλου: «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα πεθάνουμε»!

Τι ανέφερε για την υποχρεωτικότητα

Must Read

Σε τρομοκρατικές και άκρως δραματικές δηλώσεις προχώρησε για άλλη μία ημέρα ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος. «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε…» λέει ο κ. Καπραβέλος.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, με δραματικό τρόπο περιέγραψε την εφημερία που ξεκινάει σήμερα, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα κρεβάτι διαθέσιμο. Μάλιστα, απηύθυνε έκκληση στο υπουργείο Υγείας να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να στείλει προσωπικό στα νοσοκομεία.

Τι είπε για την υποχρεωτικότητα

Ο Νίκος Καπραβέλος τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και, μιλώντας σε δραματικό τόνο.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είναι σωστή η όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τον αριθμό των τεστ που θα πρέπει να γίνονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ, κάθε ημέρα χάνουμε 60 ανθρώπους κι εμείς τσακωνόμαστε για τα τεστ».

Σε ό,τι αφορά τις νέες εισαγωγές ασθενών, ο Νίκος Καπραβέλος ανέφερε ότι τα κρούσματα που νοσηλεύονται με φόντο το τέταρτο κύμα της Covid 19 είναι πιο βαριά.

«Το είχαμε δει και είχαμε προειδοποιήσει από το καλοκαίρι και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τα κρούσματα τώρα τον Νοέμβριο» επεσήμανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This