Τραγική κατάληξη: Πέθανε ο 27χρονος πρωταθλητής που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά

Το συγκλονιστικό ατύχημα συνέβη όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του

Must Read

Δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου. Ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν και ο ίδιος οδηγός motocross, έδωσε γενναία μάχη αλλά τα τραύματά του ήταν συντριπτικά και κατέληξε πριν από λίγο.

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μαζί με έναν 16χρονο ο οποίος και εκείνος είχε τραυματιστεί. Ο 16χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ωστόσο έχει αποσωληνωθεί και οι θεράποντες ιατροί διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου

Βαρύς και ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας που θρηνεί το αγαπημένο του παιδί, το οποίο έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και τόσο γρήγορα. «Το παιδί μου κατέληξε σήμερα το πρωί, δεν άντεξε, ήταν από την αρχή μία δύσκολη μάχη», δήλωσε σπαρακτικά ο πατέρας του, Βασίλης Γεωργαντάς.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ένας 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ένας 16χρονος και ένας 27χρονος.

Ο αγώνας διεκόπη, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι των ανθρώπων που χτύπησαν από την πτώση της κολόνας.

Η κατάσταση των δύο τραυματιών ήταν από την πρώτη στιγμή κρίσιμη. Και οι δύο νέοι νοσηλεύονταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Τραγικό και πικρό το γεγονός πως κανείς από τους δύο νέους δε συμμετείχε εκείνη τη στιγμή στον αγώνα. Ο 27χρονος προετοιμαζόταν για να μπει στον αγώνα λίγο αργότερα και ο 16χρονος ήταν στο τιμ της υποστηρικτικής ομάδας του αδελφού του, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Αγώνας Motocross στα Γιαννιτσά: Διασωληνώθηκαν οι δύο τραυματίες – Σύλληψη δύο ατόμων (video)

Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για το ατύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This