Κόρη της άτυχης Νεκταρίας από την Ιεράπετρα: «Ο πατέρας μου σκέφτηκε “ή εγώ ή κανείς”» (video)

Must Read

Συγκλονισμένη παραμένει η κόρη της άτυχης Νεκταρίας Μαράκη, που έχασε την ζωή της από τα χέρια του πρώην συζύγου της, στην Ιεράπετρα. Η Ευγενία έκανε λόγο για την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της όλα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η οργή ξεχυλίζει από μέσα, για τον λόγο αυτό δεν θέλει να τον αντικρύσει.

Χθες το πρωί, μόλις μια ημέρα μετά το βίντεο-ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα, από τις κάμερες ασφαλείας της ξενοδοχειακής μονάδας όπου η 48χρονη γυναίκα ξεκίνησε να εργάζεται και αποτυπώνει την φρίκη που έζησε τα τελευταία λεπτά της ζωής της, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας τους ήταν βίαιος και τους χτυπούσε με αποτέλεσμα η ίδια να του κάνει μήνυση.

Σήμερα, σε νέες της δηλώσεις, η Ευγενία είπε: «Ο πατέρα μου σκέφτηκε: “Ή εγώ ή κανείς”», τονίζοντας πως εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονιών της ήταν τυπικές και αυτό μόνο για τα παιδιά. Εξήγησε πως ο πατέρας της έμαθε μόλις δύο εβδομάδες πριν για την νέα σχέση της μητέρας της και πως αυτό τον φόρτισε συναισθηματικά.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έσφαξα την μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω”»

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Έσφαξα την μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω”» είπε η Ευγενία, εξηγώντας ότι ο πατέρας της την πήρε λίγα λεπτά αφότου είχε σκοτώσει την μητέρα της.

«Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει. Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στο χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα» υπογράμμισε.

Όπως εξήγησε, οι πρώτες κινήσεις της ήταν να πάρει τα μικρά της αδέρφια και να τα έχει μαζί της καθώς και συνόδευσε την μικρή της αδερφή στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε.

«Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η αστυνομία να τον μαζέψει»

Η Ευγενία αποκάλυψε πως ο πατέρας της είχε στο παρελθόν κακοποιητικές συμπεριφορές πάνω στα παιδιά του και σύμφωνα με την ίδια αυτό ήταν που την οδήγησε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. «Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η Αστυνομία να τον μαζέψει και να τον οδηγήσει στη ψυχιατρική κλινική για 2 εβδομάδες» τόνισε και συμπλήρωσε: «Πολλές φορές απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό στη μητέρα μου αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσει στο σημείο να το κάνει».

Η κόρη της άτυχης Νεκταρίας, εξήγησε ότι δεν ξέρει πως διαχειριστεί την όλη κατάσταση. «Δεν ξέρω πως διαχειριστώ τα αδέρφια μου, τα οποία φοβούνται καθώς έχουν κακοποιηθεί και τα ίδια από τον πατέρα μου» δηλώνει και καταλήγει πως «έχουμε πολλά άτομα που μας στηρίζουν για να πατήσουμε στα πόδια μας για αρχή». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This