Γιαγιάκα 100 χρονών από τη Μονεμβασιά έκανε την 3η δόση, γιατί «θέλει να ζήσει» (video)

Έχασε τον αδερφό της μωρό από την ισπανική γρίπη

Must Read

Η θέληση για ζωή ήταν το κίνητρο για τη κυρία Ελένη, ηλικίας 100 χρονών, από τη Μονεμβασιά να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, με την αιωνόβια γιαγιάκα να τονίζει πως «πρέπει να ακούμε τους γιατρούς».

Η Ελένη Καλαπόθου, η οποία, όπως είπε, κανόνισε μόνη της και το ραντεβού της, έχει αχνές αναμνήσεις και από την ισπανική γρίπη το 1918, όπου μάλιστα έχασε τον αδερφό της, ο οποίος κόλλησε θηλάζοντας τη μητέρα της που είχε νοσήσει. Η γλυκύτατη γιαγιάκα, που έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο, έσπευσε να εμβολιαστεί γιατί, όπως είπε, «θέλω να ζήσω».

Η γιαγιά Ελένη εξήγησε ότι ένας από τους λόγους που ήθελε να πάει να εμβολιαστεί ήταν «για να μην αρρωστήσω και φύγω μια ώρα αρχύτερα»«Δεν φοβήθηκα καθόλου. Να μη φοβούνται, να πάνε να το κάνουν. Γιατί να χαθούν τσάμπα ζωές; Εγώ είπα και στα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να πάνε να το κάνουν. Ό,τι σας λένε οι γιατροί, να το κάνετε», κατέληξε η αιωνόβια γιαγιάκα.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This