Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός ντελιβεράς που παρασύρθηκε από ΙΧ στον Βόλο!

Ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP!

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου ένας 20χρονος ντελιβεράς, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, όταν Αλβανός οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε προτεραιότητα και βγήκε στην οδό Κ. Καρτάλη χωρίς να ελέγξει.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, όλα έγιναν στις «19:00 χθες το απόγευμα όταν ΙΧ αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας 40 ετών και κινούμενο επί της οδού Μαγνήτων με κατεύθυνση από δύση προς ανατολή, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα Ρ-2 (STOP) που υπήρχε στην πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Το σκούτερ οδηγούσε ένας 20χρονος που κινούνταν επί της οδού Κ. Καρτάλη με κατεύθυνση από νότο προς βορρά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται».

Στους δύο εμπλεκόμενους στο ατύχημα έγινε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This