Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο νονός που κατηγορείται για ασέλγεια στην Ρόδο!

Στον 41χρονο επιβλήθηκε μεταξύ άλλων απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα!

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου, ο 41χρονος άνδρας που κατηγορούνταν από την 15χρονη ανιψιά και βαφτιστήρα του για ασέλγεια σε βάρος της. 

Στον 41χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα αλλά και απαγόρευση συναναστροφής με ανήλικα χωρίς την παρουσία άλλου ενήλικα. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε τον Αύγουστο του 2021 με βάση τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη ανιψιά και πνευματική του κόρη.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις, όπως υποστηρίχθηκε, τελέστηκαν το Πάσχα του 2020. Η ανήλικη υποστήριξε ότι πήγε στο νησί για τις γιορτές του Πάσχα τον Απρίλιο του 2020 στο σπίτι του θείου και νονού της και όλα έγιναν ένα βράδυ, πριν την Ανάσταση, και ενώ ήταν στο δωμάτιό του και μαζί τους ήταν και ο εξάδερφός της 14 ετών, γιος της αδερφής του πατέρα της.

ασέλγεια

Σύμφωνα με το κορίτσι, έβλεπαν ταινίες και όταν τελείωσε η πρώτη ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη. Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο εξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευσε στο στήθος.

Του είπε «τι κάνεις, πας καλά», εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε. Τόνισε ότι δεν το είχε πει σε κανένα παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στη Ρόδο και το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

 
Απολογούμενος χθες ενώπιον της κ. Ανακρίτριας ο 41χρονος, επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει και προανακριτικώς, ότι δηλαδή ουδέποτε έμεινε μόνος του με το παιδί σε δωμάτιο και ότι στο σπίτι ήταν κι άλλοι συγγενείς, ενήλικες και ανήλικοι. Την επίμαχη ημέρα έβλεπαν ταινία σε υπολογιστή παρουσία του ανιψιού του.

Αρνείται ότι συνέβη το συμβάν που καταγγέλθηκε και υποστήριξε ότι είτε είναι προϊόν μυθοπλαστίας είτε αν η ανήλικη κοιμόταν είδε κάποιο όνειρο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση στο μυαλό της μεταξύ της πραγματικότητας και του ονείρου.

Μάλιστα μετά από το υποτιθέμενο συμβάν η ανιψιά του ξαναπήγε για διακοπές στο νησί και έμεινε μαζί τους χωρίς να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια.
Τόνισε μάλιστα ότι δεν θέλει να πιστέψει ότι η καταγγελία έγινε διότι ο πατέρας της ανήλικης έχει κάποια σχέση, γιατί τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα αδέλφια έχουν οικονομικές διενέξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This