«Γελούσαν και με έδειχναν» – Πώς η νεαρή δασκάλα από τη Ρόδο έχασε 50 κιλά (video)

Η Κατερίνα στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του bullying

Must Read

Αντιμέτωπη με σκληρό bullying στην πιο ευαίσθητη ηλικία της, στην εφηβεία, ήρθε η νεαρή δασκάλα Κατερίνα Διακογιώργιου από τη Ρόδο, η οποία δεχόταν υποτιμητικά σχόλια για τα παραπάνω κιλά της. 

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, η Κατερίνα ζύγιζε 110 κιλά. Η ίδια πήρε την απόφαση να συμβουλευτεί ειδικό ο οποίος την βοήθησε να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Η απόφαση να αλλάξει το σώμα της ήταν δική της και αφορά μόνο εκείνη. Ωστόσο αυτό που είναι αδιανόητο, είναι το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, από μικρό κοριτσάκι, η Κατερίνα ήταν αντιμέτωπη με απαράδεκτα σχόλια και συμπεριφορές.

«Θυμάμαι και την σκληρότητα να μπαίνω σε ένα πάρτι, να γελάνε και να με δείχνουν. Να λένε… ”πω πω δες τι φοράει”. Θυμάμαι τα λόγια τους και τα πρόσωπά τους» περιέγραψε στο Tlive για την παιδική της ηλικία.

«Από τα δέκα μου χρόνια άρχισαν να βάζω κάποια παραπανίσια κιλά και στα 17 μου ζύγιζα 110. Τα κιλά άρχισα να τα παίρνω στην εφηβεία. Έβλεπα τα κιλά να ανεβαίνουν και δεν μπορούσα να τα σταματήσω. Ήταν δύσκολα εκείνα τα χρόνια. Ήταν δύσκολη η αντιμετώπιση εφήβων και ενηλίκων. Πήγαινα για ρούχα και μου έλεγαν ότι δεν έχουμε ρούχα για εσάς. Έλεγα ”τι κακό τους έχω κάνει”. Για να με δείχνουν κάτι κακό έχω κάνει και μετά έτρωγα. Ήταν η αυτοτιμωρία μου και ένας φαύλος κύκλος» περιέγραψε η νεαρή δασκάλα.

Εκείνο που την παρακίνησε να αλλάξει το σώμα της, ήταν ένας απλός αιματολογικός έλεγχος, που έδειξε, όπως αναφέρει ότι πλέον τα κιλά της επηρέαζαν την υγεία της. Έτσι απευθύνθηκε σε διατροφολόγο και κατάφερε να ξεφορτωθεί σταδιακά τα παραπάνω κιλά που είχαν αρχίσει να είναι επικίνδυνα για την υγεία της: «Με συμβούλεψε και με καθοδήγησε και για εμένα ήταν η πρώτη μορφή ψυχοθεραπείας. Πήγαινα και της άνοιγα τη ψυχή μου».

https://vimeo.com/646949312

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This