Αναλγησία: Δέσμευσαν το λογαριασμό παιδιού με καρκίνο!

Ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος υποστηρίζει η μαμά του! (video)

Must Read

Οργή και έντονο προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία που έκανε μια γυναίκα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, καθώς όπως ανέφερε δέσμευσαν τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια με δικαιούχο τον καρκινοπαθή γιο της, που σήμερα είναι 20 ετών.

Όπως σημειώνει στον λογαριασμό είχαν μαζευτεί οικονομίες από επιδόματα ενώ ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος με την ίδια να δηλώνει ότι δεν έχει οφειλές.

«Δέσμευσαν 9.400 ευρώ. Ο λογαριασμός είχε τα επιδόματα πρόνοιας για τους καρκινοπαθείς, τη διατροφή από τον πατέρα του, κάποιο επίδομα θέρμανσης από πέρσι, κάποια επιδόματα ενοικίου, το επίδομα τέκνων και οι μισθοδοσίες οι δικές μου» είπε η κ. Ευθυμία. «Δεν έχω πάρει επιστολή, δεν έχω οφειλές. Ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος ως ακατάσχετος. Ο πρώτος δικαιούχος είναι ο γιος μου», είπε η κα. Ευθυμία.

Η ίδια δεν γνωρίζει τους λόγους της κατάσχεσης και η ίδια λέει πως από την τράπεζα την δίνουν απλά έναν κωδικό. Πάντως, σύμφωνα με τον φοροτεχνικό Σπύρο Σταυρούλια δεν αποκλείεται να πρόκειται για λάθος που θα κληθεί να λύσει η τράπεζα και το αρμόδιο υπουργείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This