Σαν καρατέκα… μια 18χρονη χτύπησε γιατρό που της ζήτησε rapid test

Της έριξε κλωτσιά στο στήθος επειδή αρνήθηκε να την εξετάσει χωρίς rapid test

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από την ταινία Kαράτε Κιντ…

Μια 18χρονη ασθενής επιτέθηκε σαν… καρατέκα, σε γιατρό, χτυπώντας την με κλωτσιά στο στήθος όταν εκείνη επέμεινε ότι πρέπει να υποβληθεί σε rapid test για να την εξετάσει.

Η νεαρή που είχε παρουσιάσει συμπτώματα ασθένειας, επισκέφτηκε το ιατρείο μαζί με τον πατέρα της, ωστόσο εξοργίστηκε όταν η γιατρός αρνήθηκε να την εξετάσει χωρίς διαγνωστικό έλεγχο. Η 18χρονη και ο πατέρας της σύμφωνα με το agrinionews.gr, επέμειναν να τους συνταγογραφήσει αντιβιοτικά και να φύγουν χωρίς εξέταση, ωστόσο η γιατρός αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση.

Η γιατρός υπέβαλλε μήνυση για το περιστατικό και σε βάρος της 18χρονης αλλά και του πατέρα της σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This