Αγωνία για την 23χρονη έγκυο και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κυψέλη

Must Read

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία της οικογένειας της 23χρονης κοπέλας από την Κυψέλη, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου.

Η Φωτεινή Μπακογιώργου, μητέρα τριών παιδιών ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων, όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.

Η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert», που έχει σημάνει για τη μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, αναφέρει ότι υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίησή της. Η ίδια εκφράζει την ανησυχία της γι’ αυτή την εξαφάνιση, λέγοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας σχετικά.

«Μετά την ενεργοποίηση του “Missing Alert” έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες για την αγνοούμενη. Αναφέρουν ότι είχε βρεθεί χτυπημένη πριν από την εξαφάνιση και όχι μόνο. Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους».

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έφτασαν σοβαρές καταγγελίες από τη γειτονιά της αγνοούμενης. Παρά την κινητοποίηση, δε βρέθηκε ένα ίχνος της Φωτεινής.

Η αγνοούμενη έχει ύψος 1.70, κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This