«Ξυπνάει» ο εφιάλτης της μικρής Μαρκέλλας

Στο σκαμνί η 34χρονη που απήγαγε, νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά τη 10χρονη

Must Read

Λίγες ώρες έμειναν για να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η 34χρονη Ειρήνη Μούρθου, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2020, όταν αποκαλύφθηκε ότι απήγαγε τη 10χρονη Μαρκέλλα, τη νάρκωσε με «κοκτέιλ» ναρκωτικών και την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Η πολύκροτη δίκη για την απαγωγή του μικρού κοριτσιού, που κρατήθηκε αιχμάλωτο επί 40 ώρες, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο. Η 34χρονη κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό, γενετήσιες πράξεις, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικο. Το «στοίχημα» που μένει να κερδηθεί πλέον είναι να έχει ολοκληρωθεί η δίκη ως τις 18 Δεκεμβρίου, οπότε λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Εκτός από την Ειρήνη Μούρθου, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 41χρονος, για απλή συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών. Ο κατηγορούμενος διατηρούσε ερωτική σχέση επί πληρωμή με την 34χρονη και φέρεται ότι της παρείχε βοήθεια, προκειμένου εκείνη να μεταχειριστεί την ανήλικη σε «ανήθικες ασχολίες», όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Μάλιστα, αν και γνώριζε την απόφαση της Μούρθου να εγκαταλείψει αβοήθητη την ανήλικη σε ένα πρατήριο καυσίμων και να τραπεί σε φυγή, φέρεται ότι προτίμησε να στηρίξει ψυχολογικά την απαγωγέα παραμένοντας στο σημείο.

Ζανάξ και κοκαΐνη

Η «κοκκινομάλλα» απαγωγέας, που είχε φτάσει να ξυρίσει το κεφάλι της για να μην εντοπιστεί από τις Aρχές, άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου 2020, ενώ το κοριτσάκι επέστρεφε με έναν συμμαθητή του από το σχολείο. Στη συνέχεια μετέφερε την ανήλικη στο διαμέρισμά της, όπου της ετοίμασε χυμό φρούτων, μέσα στον οποίο είχε αναμείξει βενζοδιαζεπίνες (Ζανάξ) και κοκαΐνη, και της έδωσε να τον πιει! Μόλις το «κοκτέιλ» επέδρασε στον οργανισμό της μικρής, την ξάπλωσε και άρχισε να τη θωπεύει.

Oταν όμως είδε στην τηλεόραση ότι αναζητούσαν το παιδί, το μετέφερε με το αυτοκίνητό της κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου το άφησε. Η κατηγορουμένη αρνείται ότι απήγαγε τη Μαρκέλλα και υποστηρίζει ότι την οδήγησε στο διαμέρισμά της ωθούμενη από αισθήματα μητρικής στοργής, λόγω της παραμέλησης και της κακοποίησης που υφίστατο η ανήλικη από το οικογενειακό περιβάλλον της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This