Νατάσα Παζαΐτη: «Πείτε την αλήθεια στα παιδιά σας οι μητέρες που παλεύετε τον καρκίνο» 

Το μήνυμα της Νατάσας Καραμανλή στον επίλογο βιβλίου προς τις μανούλες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού

Must Read

Σημείωμα-μήνυμα προς τις μητέρες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη, ως επίλογο στο βιβλίο της συγγραφέως και φίλης της, Αργυρώς Αγγελοπούλου, με τίτλο «Μια κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη».

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο, που κατευθύνει μητέρες οι οποίες ασθενούν στο πώς να το πουν στα μικρά τους παιδιά και πώς τα παιδιά θα αντιμετωπίσουν το οικογενειακό αυτό πρόβλημα. «Το μεγάλο ερώτημα που βασανίζει τη μητέρα η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού είναι: “Τι να πω στα παιδιά μου;” Η απάντηση είναι: “Την αλήθεια!” Αν είσαι μητέρα, μη διστάζεις να μιλήσεις στα παιδιά, όσο μικρά κι αν είναι, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις. Η στιγμή που θα επιλέξεις να το πεις είναι καθοριστική και δύσκολη. Πρώτα θα πρέπει να έχεις αντιμετωπίσει τη διάγνωση σε προσωπικό επίπεδο. Να έχεις συζητήσει αναλυτικά με τον γιατρό σου και να γνωρίζεις όλα τα βήματα της θεραπείας σου. Να έχεις αποδεχτεί την ασθένειά σου και μετά να προετοιμαστείς ψυχικά να τη μοιραστείς…» ήταν τα λόγια της Νατάσας που άγγιξαν τις καρδιές όλων!

Πολλά περιστατικά

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, ως γιατρός η ίδια, καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά περιστατικά γυναικών που έχουν να νοιαστούν, εκτός από το θέμα υγείας τους, και για το πώς θα το μοιραστούν με τα παιδιά τους. Δεν ξέρουν πώς να το κάνουν, ενώ φοβούνται και τις αντιδράσεις τους. Εδώ έρχεται, λοιπόν, το παιδικό βιβλίο με την υποστήριξη και το εκτενές σημείωμα της Νατάσας να καλύψει αυτό το κενό και να βοηθήσει τις ασθενείς να βρουν κουράγιο να εξηγήσουν. «Η οικογένεια είναι το φρούριο… Οταν όλοι στην οικογένεια ενώνουν τις δυνάμεις τους, το φρούριο γίνεται ανίκητο. Γιατί η δύναμη της οικογένειας είναι η αγάπη» λέει η Νατάσα Καραμανλή στον επίλογο του βιβλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This