Ορατότης μηδέν… Παραμένει δεσμευμένος ο λογαριασμός 20χρονου καρκινοπαθούς

Χρόνια αναλγησία...

Must Read

Πέντε μέρες μετά την αποκάλυψη για την δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού με δικαιούχο 20χρονο καρκινοπαθή, η μητέρα του κ.Ευθυμία, τονίζει ότι είναι σε απόγνωση καθώς ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα για να λυθεί το θέμα!

Σύμφωνα με το Open υπάρχουν τρεις γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που αναφέρονται ξεκάθαρα στο θέμα των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών από το δημόσιο, ότι δεν επιτρέπεται όταν εκεί μπαίνουν ακατάσχετα ποσά, όπως τα κρατικά επιδόματα.

Η μητέρα του καρκινοπαθούς έστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας που προχώρησε στη δέσμευση του λογαριασμού, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είχε πει η ίδια, περιείχε τα επιδόματα πρόνοιας για τους καρκινοπαθείς, τη διατροφή από τον πατέρα του 20χρονου, κάποιο επίδομα θέρμανσης από πέρσι, κάποια επιδόματα ενοικίου, το επίδομα τέκνων και οι μισθοδοσίες οι δικές της.

Όπως ανέφερε το Open πρόκειται για σφάλμα της τράπεζας, με την μητέρα του παιδιού να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα χρέος, καμία οφειλή από μέρους της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This