Με κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Νίκος Στραβελάκης – Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ

Παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε συμπτώματα - Σε πανικό οι συνάδελφοί του

Must Read

Το έλα να δεις επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης κόλλησε κορωνοϊό.

Στον σταθμό του Φαλήρου επικρατεί πανικός και αναστάτωση, καθώς ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο οποίος έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, εργάστηκε κανονικά ενώ φέρεται να είχε εμφανίσει ήδη τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού. 

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κ. Στραβελάκης παρουσίασε κανονικά το δελτίο ειδήσεων και ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους του φορώντας μάσκα. Ωστόσο ο παρουσιαστής που έκανε την τρίτη δόση πριν από μερικές ημέρες, επικοινώνησε με γιατρό ο οποίος φέρεται να συνέδεσε τα συμπτώματα που είχε με παρενέργειες του εμβολιασμού του και τον καθησύχασε.  Έτσι ο ίδιος πήγε κανονικά στην εργασία του, όμως τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν. 

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο μετά από συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ PCR το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος παραμένει πλέον σε καραντίνα, ωστόσο στον τηλεοπτικό σταθμό επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του καλούνται να υποβληθούν σε rapid test.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This