Προβλήματα στην Αττική από τη βραδινή νεροποντή – Συνεχείς οι κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η κυκλοφορία διακόπηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, με τη συσσώρευση των υδάτων να καθιστά αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων

Must Read

Αρκετά τα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το βράδυ της Τρίτης την Αττική, με καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου και μεγάλη συσσώρευση υδάτων στους δρόμους γύρω από τον Ηλεκτρικό στο Μοσχάτο.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω της βραδινής νεροποντής, η κυκλοφορία διακόπηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού, με τη μεγάλη συσσώρευση υδάτων να καθιστά αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων, ενώ, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρήθηκαν και στην ε.ο. Αθηνών – Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, καθώς και σε σημεία μετά την Ιερά Οδό.

Ακόμη, συμφόρηση λόγω της ισχυρής νεροποντής σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια, ενώ αξιοσημείωτες καθυστερήσεις καταγράφηκαν και στον Κηφισό.

Συνεχείς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών, με τις περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής να είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, περιοχές από τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ η Υπηρεσία είχε δεχτεί τουλάχιστον 70 κλήσεις.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι βροχοπτώσεις με επακόλουθη πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστούν και το επόμενο 48ωρο, ενώ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This