Νεκρή η 23χρονη έγκυος Φωτεινή Μπακογιώργου που αναζητούσε η Νικολούλη

Θάφτηκε ως «άγνωστη» μαζί με το αγέννητο μωρό της

Must Read

Σοκ και οργή προκαλεί η είδηση ότι η νεαρή έγκυος Φωτεινή Μπακογιώργου την οποία αναζητούσε εδώ και καιρό η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» βρισκόταν σε ένα ψυγείο στα αζήτητα.

Δυστυχώς για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αποδεικνύεται η ελλιπέστατη επικοινωνία και ο προβληματικός συντονισμός ανάμεσα στις αρχές και στα νοσοκομεία, με τους αγνοούμενους που αναζητούν με αγωνία οι οικείοι τους, να καταλήγουν θαμμένοι ως άγνωστοι!

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η 23χρονη εγκυμονούσα και μητέρα 3 παιδιών θάφτηκε ως «άγνωστη» μαζί με το αγέννητο μωρό της, τη στιγμή που η εκπομπή και οι συγγενείς της, είχαν κινήσει γη και ουρανό για να την εντοπίσουν.

Για την 23χρονη Φωτεινή που τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου από την περιοχή της Κυψέλης και για την εξαφάνισή της είχε σημάνει «Missing Alert». Τελικά η άτυχη νεαρή μητέρα είχε εντοπιστεί νεκρή και μάλιστα κοντά στο σπίτι της σε περιοχή της Κυψέλης, την ίδια μέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Καταγγελίες για κακοποίηση της μητέρας και των παιδιών της

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη, είχε αναφέρει επανειλλημένα ότι στην εκπομπή είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της μητέρας από μια γυναίκα η οποία την φιλοξενούσε.

Μάλιστα, η ψυχολόγος στο «Missing Alert» Άγκυ Ξενάκου είχε αναφέρει ότι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της από τρίτους. Ο οργανισμός είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα ανηλίκων και μετά από δικαστική εντολή, τα ανήλικα παιδιά της 23χρονης απομακρύνθηκαν από το σπίτι που έμεναν μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι στα αζήτητα εντοπίστηκαν μετά από έρευνες η 73χρονη Σοφία Αρχιμαδρίτου, την οποία αναζητούσαν για μέρες και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε εντοπιστεί νεκρή στον Φλοίσβο, όπως επίσης και ο 41χρονος Διονύσης Καλογερόπουλος τον οποίο επίσης αναζητούσε η εκπομπή και όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν στα ψυγεία του νοσοκομείου Ελπίς, όπου παρέμενε ξεχασμένος για 9 ολόκληρες μέρες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This