Στο Αυτόφωρο 43χρονος Βολιώτης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά της 16χρονης κόρης του!

Must Read

Στο Αυτόφωρο δικάζεται σήμερα, μετά την σύλληψή του, ένας 43χρονος Βιολώτης, για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά της κόρης του ηλικίας 16 ετών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού που διαμένουν, την πλησίασε έχοντας ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και έβαλε το χέρι στο εσώρουχο και χάιδεψε το μόριό του μπροστά στο κορίτσι. Επίσης, ανέφερε ότι, στις αρχές του μήνα της έπιασε το στήθος και στη συνέχεια χάιδεψε τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, ο 43χρονος πατέρας της συνελήφθη και αφού του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα υπηρεσίας για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αλλά ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί σήμερα Πέμπτη. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη κοινωνική έρευνα, με πρωτοβουλία της Εισαγγελίας.

Ο κατηγορούμενος, είναι διαζευγμένος και μένει με την κόρη και τη μητέρα του (που έχει και την επιμέλεια της ανήλικης) σε χωριό του Αλμυρού και προθυμοποιήθηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι που μένει, για να μην έρχεται σε επαφή με το κορίτσι. Ο ίδιος είπε ότι μπορούσε να μείνει στο σπίτι του αδελφού του στα Φάρσαλα. Ωστόσο, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε και το Δικαστήριο δέχτηκε, να διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο.

Ο κατηγορούμενος κατήγγειλε ότι έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία να βρει την κόρη του, η οποία έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει με τον 32χρονο φίλο της, στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου.

Ισχυρίζεται πλεκτάνη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενο έκανε λόγο για πλεκτάνη, που προσπαθεί να στήσει ο 32χρονος, για να αποσπάσει την ανήλικη από το οικογενειακό της περιβάλλον και επικαλείται την παιδοψυχιατρική εξέταση του κοριτσιού, από την οποία προκύπτει ότι η ανήλικη δεν φέρει ψυχικά τραύματα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This