«Είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές» λέει ο ιερέας από τις Σέρρες που ποζάρει ημίγυμνος στο instagram!

Έχει κληθεί σε απολογία από την Μητρόπολη Σιδηροκάστρου!

Must Read

Την δική του απάντηση σε όλα όσα του καταλογίζονται έδωσε, μέσω των social media, ο ιερέας από τις Σέρρες που προκάλεσε σάλο όταν διαπιστώθηκε ότι ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ημίγυμνες φωτογραφίες του!

«Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία, προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω-πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές.

ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι», έγραψε.
Στο προφίλ του ο νεαρός ιερέας έχει αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες του με προκλητικές πόζες, στις οποίες εμφανίζεται ημίγυμνος, άλλοτε με διχτυωτά μαύρα μπλουζάκια και μαγιό ή εσώρουχα κι άλλοτε με ανοιχτά πουκάμισα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία στην οποία να φοράει… ράσο ή να παραπέμπει σε άνθρωπο που έχει επιλέξει τον δρόμο της Eκκλησίας!

Μάλιστα, στον  λογαριασμό του έχει αρκετές φωτογραφίες όπου ποζάρει στο
γυμναστήριο φορώντας στενά αθλητικά ρούχα, στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας τον ήλιο, αλλά και με ρούχα που απεικονίζουν νεκροκεφαλές και άλλα μηνύματα, τελείως αντίθετα από αυτά που θα έπρεπε να «περνάει» ένας ιερέας.

Πάντως, έχει κληθεί για απολογία από την Μητρόπολη Σιδηροκάστρου. Μάλιστα, η «Espresso» ζήτησε την άποψη του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριου, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα. Όπως είπε, δεν έχει ενημερωθεί πλήρως για την υπόθεση, η οποία είναι ακόμη στο στάδιο των ερευνών.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο ιερέας αυτός είναι ηθικός άνθρωπος και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που λέμε “αλιτήριος”. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο…Κι εγώ από τα μέσα ενημέρωσης το πληροφορήθηκα» δήλωσε ο σεβασμιότατος και στη συνέχεια διέκοψε την επικοινωνία.
Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εξαγριωθεί και κάνουν λόγο για μία πρωτοφανή υπόθεση. Υποστηρίζουν ότι είναι παράλογο να απευθυνθούν σε έναν ιερέα για να εξομολογηθούν ή για να μεταλάβουν ενώ προηγουμένως τον έχουν αντικρίσει ημίγυμνο ή σε προκλητικές πόζες μέσω των οποίων διατυμπανίζει το lifestyle του, που ουδεμία σχέση έχει με την Εκκλησία και αυτό  που οφείλει να προβάλλει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This