Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο με φόντο τον κορωνοϊό: Ζευγάρι πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε. Ένα ζευγάρι που είχε εμβολιαστεί, νόσησε από κορωνοϊό και κατέληξε με διαφορά λίγων ημερών.

Συγκεκριμένα, μία 79χρονη γυναίκα άφησε χθες την τελευταία της πνοή, με διαφορά μόλις τεσσάρων ημερών από τον σύζυγό της. Οι δύο τελευταίες εβδομάδες της ζωής της έμελλε να εξελιχθούν σε εφιάλτη για την ίδια και την οικογένειά της. Ήταν όλοι εμβολιασμένοι και τηρούσαν τα μέτρα, ωστόσο ο «αόρατος εχθρός» έδειξε για ακόμη μία φορά τα δόντια του.

Η 79χρονη αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην κατάσταση της υγείας της, η οποία επιδεινώθηκε ραγδαία. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του 86χρονου συζύγου της, απόστρατου στρατιωτικού.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η οικογένεια είχε εμβολιαστεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ συνήθιζε να κάνει αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests, καθώς άτομο από το στενό συγγενικό περιβάλλον δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, με αποτέλεσμα όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ωστόσο, πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο 86χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Αυτή ήταν και η αρχή του κακού. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του. Η οικογένεια υποβλήθηκε σε πολύ μεγάλη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία.

Οι νεότεροι κατάφεραν να το ξεπεράσουν, όμως για το ηλικιωμένο ζευγάρι η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μάλιστα, λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούσαν να είναι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Ο απόστρατος στρατιωτικός, που αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα, έφυγε από τη ζωή πρώτος, βυθίζοντας το σπίτι της οικογένειας στο πένθος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα του, που δεν γνώριζε ότι εκείνος κατέληξε, άφησε τέσσερις ημέρες μετά την τελευταία της πνοή.

«Εμβολιαστείτε, φοράτε μάσκες, τηρείτε αυστηρά όλα τα μέτρα» προέτρεψε η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This