Περίπου 49 κιλά κάνναβης έκρυβε κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του άνδρας στα Ιωάννινα!

Must Read

Χειροπέδες σε έναν 55χρονο Αλβανό που μετέφερε με το αυτοκίνητό του σχεδόν 49 κιλά κάνναβης, πέρασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, στην περιοχή Καλπάκι, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο εξονυχιστικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί αποκάλυψε τις κρύπτες τις οποίες είχε διαμορφώσει κατάλληλα ο άνδρας στο αυτοκίνητό του, κάτω από τα καθίσματα του οδηγού, του συνοδηγού και των πίσω επιβατών. Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν 50 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 850 γραμμαρίων και μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 24,7 γραμμαρίων.

Ο Αλβανός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Εκτός από το αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν επιπλέον 300 ευρώ και το κινητό του για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον θα παρέδιδε το παράνομο φορτίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This