Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή συμμορία 15χρονων που αποπειράθηκε να ληστέψει πεζούς!

Must Read

Από μικροί στην παρανομία μπήκαν πέντε 15χρονα παιδιά, τα οποία παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή για απολογηθούν με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν με ψεύτικο όπλο σε δύο πεζούς για να τους ληστέψουν, ενώ όταν κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ένας εξ αυτών «σημάδεψε» με το ίδιο όπλο αστυνομικούς της Ασφάλειας που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Νικ. Πλαστήρα, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικοι, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς τους, που κλήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου- Ανάληψης.

Οι νεαροί φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι προσποιήθηκαν την επίθεση με το ψεύτικο όπλο εναντίον των περαστικών για να την καταγράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και να «ανεβάσουν» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This