Πάτρα: Τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία – Βυθισμένη στο νερό η παραλιακή

«Πνίγηκαν» σπίτια και επιχειρήσεις

Must Read

Εκτεταμένες ζημιές καταγράφονται με το πρώτο φως της ημέρες κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Πάτρας. Από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της έχει βυθιστεί κάτω από το νερό ή τα φερτά υλικά που «ξέβρασε» το κύμα.

Απίστευτες εικόνες στο παραλιακό μέτωπο με τη θάλασσα να έχει καλύψει τα πάντα! Σύμφωνα με το tempo24.news, η κατάσταση είναι τραγική στα νότια προάστια της Πάτρας.

Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη!

Η θάλασσα έχει καλύψει τα πάντα με το νερό έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα και σπίτια της περιοχής, με ανυπολόγιστες ζημιές. Τα συνεργεία του Δήμου παλεύουν από το πρώτο φως της ημέρας να ανοίξουν αυλάκια ώστε να απομακρυνθεί το νερό.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλημμύρες των τελευταίων ετών. Στην Πλαζ τα κύματα «ξέβρασαν» χώματα και μπάζα στον δρόμο, αποκλείοντας την πρόσβαση.

Με χαμηλές ταχύτητες και παρουσία της Τροχαίας πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων.

Το οδόστρωμα σε πολλά σημεία έχει υποστεί μικρές ζημιές, ενώ σε άλλα σημεία το νερό έχει πλημμυρίσει τον δρόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This