Απόπειρα αυτοκτονίας 11χρονης μαθήτριας μετά από ασέλγεια σε βάρος της από καθηγητή φροντιστηρίου!

Η ανήλικη έφτασε να νιώθει ενοχές και να αυτοτραυματίζεται!

Must Read

Για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού, μόλις 11 ετών, κατηγορείται ένας καθηγητής φροντιστηρίου, όταν η ίδια μετά από 4 χρόνια έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, πριν τον καταγγείλει τελικά στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πατέρας του κοριτσιού, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Καπερνάρος, οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει με το παιδί, το οποίο τους αποκάλυψε την ασέλγεια από τον καθηγητή της.

«Μετά από 4 χρόνια δεν άντεξε και το είπε στους γονείς της», είπε ο δικηγόρος, λέγοντας ακόμη πως ο εκπαιδευτικός «χρησιμοποίησε μεγάλη τεχνική παραπλάνηση και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις».

https://youtu.be/LFhtf9bkeuA

Η ανήλικη έφτασε να νιώθει ενοχές, να αυτοτραυματίζεται και τελικά να καταλήξει σε απόπειρα αυτοκτονίας, πριν αποκαλύψει το περιστατικό φρίκης στους γονείς της.

Μετά την κατάθεση μήνυσης από την οικογένεια, ο κ. Καπερνάρος εξέφρασε τη σιγουριά του πως υπάρχουν και άλλα θύματα του καθηγητή και έκανε έκκληση να βγει να μιλήσει όποιο παιδί υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This