James Καφετζής για την πικρία του Νίκου Μπάρτζη: «Στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα! Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά»

Must Read

Η φιλία του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή τελείωσε άδοξα γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο πρώτος χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «κατακεραυνώνοντας» τον δεύτερο μάλιστα ότι δεν έπρεπε να τοποθετηθεί για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο James Kαφετζής  όπου στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τη θέση του είπε χαρακτηριστικά ότι: «Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό. 

Αυτό που είπε ο Νίκος τρεις φορές ότι είπε η Άννα Μαρία να μη πω κάτι. Μίλησα στην Ελένη Βουλγαράκη την Πέμπτη και ήθελε να με ρωτήσει για την ανάρτηση της Άννας Μαρίας. Την Παρασκευή συζητήσαμε στο group για αυτό που έλεγε ο Νίκος. Το Σάββατο με πήρε έξαλλη η Άννα Μαρία, κράτησε 7 λεπτά η κλήση και είχε πολλά νεύρα. Της είπα sorry ήθελα να σε υπερασπιστώ. Έγινε άθελά μου.

Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εκεί μέσα. Αν τον ενόχλησε κάτι περίμενα να έρθει σε εμένα την Κυριακή να μου το πει και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Ότι έχουμε απομακρυνθεί έχουμε απομακρυνθεί αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά» 

https://vimeo.com/652012581

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This