Απολύεται ο εκπαιδευτικός που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική

Την χαστούκισε και την άρπαξε από τα μαλλιά μπροστά στους συμμαθητές της

Must Read

Το δρόμο της εξόδου δείχνουν στον καθηγητή που χτύπησε άγρια μαθήτρια μέσα σε ΕΠΑΛ στην Αττική, μετά το σάλο που προκάλεσε το βίντεο – ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε με τις σοκαριστικές εικόνες.

Οι διαδικασίες για την αποπομπή του εν λόγω εκπαιδευτικού ξεκίνησαν άμεσα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Την επομένη του συμβάντος συνήλθε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ), το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία της σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά. Φυσικά η εισήγηση έγινε δεκτή από το Υπουργείο και έτσι υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασής του και απολύεται.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον καθηγητή και στη μαθήτρια, με τον πρώτο να τη χτυπά στο πρόσωπο! Στη συνέχεια της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε στο πάτωμα, όπου φαίνεται πως συνέχισε να την κλωτσάει.

Συμμαθητές της κοπέλας έσπευσαν να σταματήσουν τον καθηγητή, ενώ μετά το περιστατικό συνάδελφοι του καθηγητή προσπάθησαν να τον βάλουν σε άλλη αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τις αντιδράσεις των μαθητών.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη έξοδο και στη συνέχεια συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Διβάστε ακόμα: Βίντεο-σοκ! Καθηγητής ξυλοκοπά μαθήτρια μέσα σε τάξη σε σχολείο της Αττικής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This