Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι απήγαγαν αλλοδαπό, τον κρατούσαν όμηρο και ζητούσαν λύτρα από την γυναίκα του!

Oι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν 2000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν!

Must Read

Χειροπέδες σε δυο ανήλικους Έλληνες, ηλικίας μόλις 17 ετών, καθώς και σε έναν 31χρονο άνδρα, πέρασαν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε καταγγελία από αλλοδαπή γυναίκα, σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα είχαν απαγάγει τον 33χρονο σύζυγό της και ζητούσαν για την απελευθέρωση του το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

peripoliko

Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκε, στην περιοχή της Περαίας, και απελευθερώθηκε ο 33χρονος αλλοδαπός, ενώ συνελήφθησαν επιτόπου οι τρεις Έλληνες  δράστες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο 33χρονος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια και κινούμενος πεζός επί την Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και έτερο άγνωστο δράστη, οι οποίοι τον μετέφεραν στην περιοχή της Περαίας, όπου οι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγο και από συγγενικά του πρόσωπα την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωση του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This