Χθες αγκάλιαζε την γυναίκα του τρυφερά και σήμερα την έπνιξε! «Ήθελε να φύγει με τον εραστή» ισχυρίζεται ο γυναικοκτόνος

«Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» είπε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος! Σοκ στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Must Read

Στο πένθος έχουν βυθιστεί όλοι οι κάτοικοι της Λακωνίας από την νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει από νωρίς το πρωί το πανελλήνιο, όταν και αποκαλύφθηκε ότι μια 36χρονη γυναίκα στραγγαλίστηκε μπροστά στα ανήλικα παιδιά της από τον ζηλιάρη σύζυγό της.

Μάλιστα, μόλις, χθες, ο δράστης είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook, μια φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζει τρυφερά την 36χρονη γυναίκα του, δείχνοντας σε όλους την αγάπη τους. Όμως, λίγη ώρα αργότερα δεν δίστασε να την πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Σύμφωνα, με τις αστυνομικές αρχές, η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021, αποκαλύφθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, όταν ο 40χρονος Αλβανός τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του επειδή τον…απατούσε!

Δράστης και θύμα ζούσαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά, δυο αγόρια 8 και 10 ετών. Ποτέ δεν είχαν απασχολήσει ούτε την τοπική κοινωνία ούτε και την αστυνομία. Ο 40χρονος ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 40χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του είχε εραστή και πως του είπε «πάρε τα παιδιά και φύγε».

Τις τελευταίες δυο μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στο ζευγάρι. Το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχαν βάλει τα παιδιά τους για ύπνο, ο 40χρονος και η 36χρονη ξάπλωσαν αλλά ξέσπασε ανάμεσά τους άλλος ένας καυγάς. 

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε. «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Κι επειδή θεωρούσε ότι η 36χρονη ήθελε να τον αφήσει γιατί είχε εραστή, με τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

«Ήταν ένα ζευγάρι αλβανικής καταγωγής που έμενε περίπου στα τρία χρόνια στο χωριό μας, δεν είχαν δώσει δικαίωμα στο χωριό. Έχουν 2 παιδιά 8 και 10 χρονών. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, ακόμα και αν δεν είναι δικός σου άνθρωπος ο άλλος είναι λυπηρό. Το κλίμα είναι πολύ άσχημο στο χωριό», ανέφερε σε δηλώσεις του o πρόεδρος της κοινότητας Βλαχιώτη, Γιάννης Κουτσοθεοδώρης και πρόσθεσε: «Δεν δεν μας είχε δώσει δικαίωμα, καλός άνθρωπος φαινόταν, ήσυχος και ήρεμος. Τα παιδιά τους τα έχει πάρει ο αδερφός του θύματος, μένει και αυτός εδώ και έχει ένα παιδάκι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This