Έλληνα αστυνομικό συνέλαβαν οι Τούρκοι! Ακόμη δεν έχουν ενημερώσει επίσημα για τη σύλληψη

Επικίνδυνη κλιμάκωση από την Άγκυρα - Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών

Must Read

Κλιμακώνουν επικίνδυνα οι Τούρκοι, που επαναλαμβάνουν τα όσα ζήσαμε με την σύλληψη των δυο Ελλήνων Αξιωματικών, μόνο που αυτή τη φορά η υπόθεση έχει να κάνει με Έλληνα αστυνομικό.

Ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές στην Αδριανούπολη και κατηγορείται πως κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή των συνόρων! Μαζί του συνελήφθη και μια γυναίκα που τον συνόδευε.

Διαβάστε ακόμα: Τουρκικά ΜΜΕ: Η χωροφυλακή «ξεψάχνισε» το κινητό του Έλληνα αστυνομικού που συνελήφθη

Πρόκειται για 41χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ Φερών του Έβρου και κατάγεται από την Άνθεια και την Κυριακή είχε πάει εκδρομή από τους Κήπους στην Τουρκία. Μάλιστα σήμερα το πρωί ο αστυνομικός πέρασε αυτόφωρο, ενώ η υπόθεση έγινε γνωστή όταν δεν πήγε στην υπηρεσία του και τον αναζήτησαν.

Η τουρκική πλευρά δεν έχει δώσει καμία επίσημη ενημέρωση, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις ελληνικές Αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών, που ψάχνουν να βρουν τι συνέβη και γιατί κατηγορούν τον αστυνομικό και την κοπέλα του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This