Πρόεδρος ξανά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός

«Είμαι ευγνώμων στους Αθηναίους Δικηγόρους που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στάθηκαν δίπλα μου»

Must Read

Με ποσοστό 59,78% ο Δημήτρης Βερβεσός εξελέγη για δεύτερη τετραετία πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ 40,22% έλαβε ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Ο Δημήτρης Βερβεσός μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε δήλωση αναφέροντας:

«Είμαι ευγνώμων στους Αθηναίους Δικηγόρους που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στάθηκαν δίπλα μου. Θα αρθώ στο ύψος της ευθύνης που μου αναλογεί.

Ήταν μια ηχηρή αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε κατά τη θητεία μας μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε. Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για τον κλάδο. Θέλω να κάνουμε όλοι μαζί βήματα μπροστά.

Να αναβαθμίσουμε το κύρος μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να στηρίξουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη την προστασία του Συλλόγου, να υπερασπιστούμε τα ατομικά δικαιώματα και τις κοινωνικές ελευθερίες των πολιτών.

Ο αγώνας θα είναι διαρκής, καθημερινός, με ενότητα, συνεργασία και σκληρή δουλειά. Συγχαίρω τον Δημήτρη Αναστασόπουλο για τον αγώνα που έδωσε. Θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για τη Δικηγορία του αύριο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This