Με πολυοργανική ανεπάρκεια και βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Βρίσκεται από τις 2/12 διασωληνωμένος στη ΜΕΘ-Covid του «Ευαγγελισμού»

Must Read

Από το κακό στο χειρότερο η εξέλιξη της υγείας του -πολυσυζητημένου- μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ-Covid του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, το ιατρικό προσωπικό που τον φροντίζει διαπίστωσε πολυοργανική ανεπάρκεια με βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σοβαρή.

Ο μητροπολίτης Κοσμάς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του σύντομα επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, ο ίδιος αρνούνταν. Τελικά, αποφάσισε να εισαχθεί αρχικά στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμός».

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, ο μητροπολίτης μεταφέρθηκε αμέσως σε ΜΕΘ, την ώρα που ένας 50χρονος δασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ περίμενε εναγωνίως να βρεθεί κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ-Covid για να μεταφερθεί, όπως ανέφερε η σύζυγός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This