Νεκρός βρέθηκε κυνηγός στην Νεάπολη Λασιθίου

Must Read

Νεκρός βρέθηκε ένας 65χρονος κυνηγός, νωρίτερα σήμερα το πρωί, στη Νεάπολη Λασιθίου, σημαίνοντας τον συναγερμό στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην περιοχή για κυνήγι, μαζί με έναν φίλο του, ωστόσο κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Όταν ο δεύτερος κυνηγός αναζήτησε τον 65χρονο, τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος. Αμέσως, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο γύρω στςις 08:00, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όμως ακριβή στοιχεία θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This