Ι. Απατσίδης: Οι στόχοι των συμβολαίων θανάτου να προστατευθούν με τον ίδιο «ζήλο»

Καταιγιστικές εξελίξεις σε ένα σκάνδαλο που πιθανότατα έχει και πολιτικές προεκτάσεις

Must Read

Αναφερόμενος στις εξελίξεις για το σκάνδαλο Φουρθιώτη και τις αποκαλύψεις με τα συμβόλαια θανάτου, ο γνωστός ποινικολόγος Ιωάννης Απατσίδης με δήλωση του καλεί τις διωκτικές αρχές να πράξουν τα δέοντα για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που έχουν κατονομαστεί ως «στόχοι» αυτών των συμβολαίων.

«Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για όσους κινδυνεύουν, με τον ίδιο ζήλο που διέταξε έρευνα στην βίλα του υπόδικού ώστε να του δοθεί σκανδαλωδώς φρουρά».

Οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση είναι πλέον καταιγιστικές, αφού υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες που θέλουν τον υπόδικο manager να εμπλέκεται σε συμβόλαια θανάτου κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ενός ακόμα δημοσιογράφου με «περίεργο όνομα» (που προκαλεί αυτονόητους συνειρμούς με την δολοφονία Καραϊβάζ) και εμπλοκή σε άλλη μία υπόθεση, στην οποία μάλιστα οι «εκτελεστές» του συμβολαίου επιχείρησαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς κατά την προσπάθεια διαφυγής τους.

Την ίδια στιγμή, οι αντιδράσεις για την σκανδαλώδη αποφυλάκιση Φουρθιώτη συνεχίζονται, με τον τελευταίο να εκδίδει και εφημεριδα στην οποία υμνεί την ΓΓ Αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου και την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This