Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω γίνει το γραφείο τύπου της Δέσποινας Βανδή! Σταματήστε»

Must Read

Ένας από τους στενούς φίλους και συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τον οποίο τραγουδούν μαζί στο νυχτερινό κέντρο της Κύπρου «Νότες».

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αναφερθεί κατά καιρούς για το χωρισμό της αγαπημένη της ερμηνεύτριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και για τη νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει τα λάθος άτομα» (video)

Για το νέο της σύντροφο κλήθηκε να μιλήσει για άλλη μία φορά ο πρώην frontman του συγκροτήματος «One» ο οποίος με το χιούμορ που τον διακατέχει δήλωσε ότι: «Με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο περνάμε συγκλονιστικά. Είχαμε επισκέψεις, έχουμε πολλές επισκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά; Είναι μια χαρά, κάνει αυτό που αγαπάει και πόσο μάλλον όταν περνάει καλά στην προσωπική της ζωή το κάνει διπλά καλά. Έχω γίνει τους τελευταίους δύο μήνες το γραφείο τύπου περί των προσωπικών της θεμάτων. Σταματήστε» 

https://vimeo.com/656178172

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This