Mητέρα δυο ανήλικων αποφάσισε να τα εμβολιάσει κρυφά, παρά τις απειλές του αντιεμβολιαστή συζύγου της!

«Μου είπε πως αν εμβολιάσω τα παιδιά, θα με σκοτώσει», καταγγέλλει η ίδια

Must Read

Κρυφά από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι αρνητής, αναγκάστηκε μια γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό τους, με την ίδια να καταγγέλλει πως την απείλησε να την… σκοτώσει, αν εμβολιάσει τα παιδιά τους!

«Δεν είμαστε εν διαστάσει. Βέβαια με το θέμα του κορoνωϊού άρχισαν πολλά θέματα, φαντάζομαι σε πολλές οικογένειες. Και τώρα μου είπε πως αν τα παιδιά τα εμβολιάσω θα με σκοτώσει», κατήγγειλε η μητέρα των δύο ανήλικων σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, συμπληρώνοντας πως «εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη. Έχω δύο παιδιά στο νήπιο και στο δημοτικό. Έχω πρόβλημα, διότι ο σύζυγος είναι αρνητής και αντιεμβολιαστής και ο νόμος δε με καλύπτει, όσον αφορά ότι εγώ θέλω να εμβολιάσω τα παιδιά μου».

«Ο παιδίατρος μας είναι κάθετος ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και ότι έχουν αργήσει ήδη τα παιδιά να εμβολιαστούν», συνεχίζει. «Με πήρε η πεθερά μου και μου είπε ότι “κι εμένα θα με σκοτώσει αν εμβολιαστώ”. Άρα η πεθερά μου θα πάει κρυφά τώρα να το κάνει. Είναι εντελώς ανεμβολίαστη, με προβλήματα καρδιάς και με χειρουργείο πρόσφατο, και της είπε “δεν θα εμβολιαστείς ούτε εσύ”», λέει η ίδια.

«Υποτίθεται λέει (ότι βάσει νόμου) θέλει τη συγκατάθεση και των δύο γονέων (για τον εμβολιασμό ανήλικων παιδιών), εγώ το έκανα από μόνη μου, άρα στην ουσία έχω παρανομήσει. Δηλαδή εγώ τα δήλωσα τα παιδιά μου για τις 29 Ιανουαρίου, αλλά θα είναι και η ημερομηνία που θα αναγκαστώ να του το πω», αναφέρει.

«Η άποψή του είναι ότι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό, δε θα νοσήσουν. Θεωρεί ότι θα πεθάνουμε οι εμβολιασμένοι και θα μείνουνε αυτοί όλοι που δεν έχουν εμβολιαστεί. Όταν θα του το πω, θα γίνει μεγάλη ιστορία και δε θα είμαι κατοχυρωμένη για το αν έκανα το σωστό. Φοβάμαι όμως αν ο νόμος εμένα μου λέει ότι σαν μαμά έχεις κάθε δικαίωμα να τα εμβολιάσεις, ακόμα κι αν ο πατέρας δε θέλει», συμπληρώνει η καταγγέλλουσα, τονίζοντας πως ο σύζυγος της είναι εκ πεποιθήσεως αρνητής τόσο του εμβολίου όσο και του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This