Πακιστανοί στοχοποιούν το Newsbreak, την εφημερίδα Δημοκρατία και Έλληνα αναλυτή!

Σύνδεση των Πακιστανών με το τουρκικό βαθύ κράτος!

Must Read

Πακιστανοί που αυτοπροσδιορίζονται ως «Δημοσιογράφοι» και ζουν στην Ελλάδα, απειλούν το Newsbreak.gr, την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποία πρόσφατα μάλιστα είχε βάλει στο στόχαστρο ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον αναλυτή Ανδρέα Μουντζουρούλια και τον χρήστη @stavroforos_ στο Twitter.

Τι αναφέρουν;

«Αυτοί δεν Έλληνες δημοσιογράφοι, αλλά Ινδοί πράκτορες, «Γ@μ@στε τέτοιους ανθρώπους,κάντε τη δουλειά σας»!

Αφορμή για αυτή την επίθεση ήταν η αποκάλυψη για την πρωτοφανή προβοκάτσια που έστησαν Πακιστανοί κατά της Ινδίας σε ελληνικό έδαφος. Και μάλιστα στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, παρουσία της πακιστανικής τηλεόρασης!

Ο Qasim Khan Suri, μαζί με Πακιστανούς βουλευτές, σε φωτογραφία με Τούρκους βουλευτές πριν λίγες ημέρες.

Μία απίστευτη προβοκάτσια κατά της φίλης Ινδίας που το πακιστανικό κράτος επέλεξε να στήσει μέσα στην Αθήνα. Και μάλιστα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου έγιναν οι προκλητικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της πακιστανικής εθνοσυνέλευσης ενώπιον στημένων δημοσιογράφων και πλήθους Πακιστανικών ΜΜΕ.

Η αποκάλυψη αυτή του newsbreak.gr και της εφημερίδας «Δημοκρατία» η οποία ξεκίνησε από τον δημοσιογράφο και αναλυτή  Ανδρέα Μουντζουρούλια και τον χρήστη του Twitter Σταυροφόρο, ενόχλησαν τους πακιστανούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάρτηση Πακιστανού δημοσιογράφου που ζει στην Ελλάδα και στοχοποιεί το newsbreak.gr και όσους αποκάλυψαν την Πακιστανική προβοκάτσια, ακόμα και στο πρωθυπουργικό γραφείο του Πακιστάν! Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις…

Η ανάρτηση του Πακιστανού δημοσιογράφου

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα: Πακιστανική προβοκάτσια μέσα στην Αθήνα!

Τις τελευταίες ώρες όμως, γίνεται συντονισμένη επίθεση από άτομα που αυτοπροσδιορίζονται από ως πακιστανοί δημοσιογράφοι και ζουν στην Ελλάδα.

Μιλάμε για μία ανεξέλεγκτη κατάσταση, αφού είναι προφανές πως μετά την αποκάλυψη της προβοκάτσιας τα συγκεκριμένα κέντρα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με φιλικές χώρες αλλά και την ίδια την εθνική μας ασφάλεια, ενοχλήθηκαν σφόδρα.

Ενδεικτικές οι υβριστικές και απειλητικές αναρτήσεις των πακιστανών

Γίνεται πλέον σαφές ότι τούρκοι και πακιστανοί λειτουργούν σε απόλυτη σύμπνοια, διότι η διπλή στοχοποίηση της εφημερίδας «Δημοκρατία», μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

Είναι αυτονόητο ότι το newsbreak.gr δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Ανδρέα Μουντζουρούλια που επίσης στοχοποιείται, όπως και στον Σταυροφόρο. Από το Κασμίρ και την Rojava μέχρι την Αθήνα, ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας πρέπει να είναι μαζικός και ασυμβίβαστος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This