Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Γιώργου Τράγκα – Συντετριμμένη η σύζυγός του Μαρία Καρρά

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο»

Must Read

Το τελευταίο αντίο στον μάχιμο δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό λένε αυτοί την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία την Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Συνοδευόμενη από συγγενείς της, η λατρεμένη του σύζυγος Μαρία Καρρά, έφτασε καταρρακωμένη στον ιερό ναό λίγα λεπτά μετά τις 12. Ταλαιπωρημένη από την περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊό και συντετριμμένη με την απώλεια του ανθρώπου που αγάπησε τόσο βαθιά, η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα καλείται σήμερα να αποχαιρετήσει για πάντα το «στήριγμά» της.

Στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα βρέθηκε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί πριν από 50 χρόνια, πίσω από το σκληρό του πρόσωπο κρυβόταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, μία τρυφερή ψυχή. Τον έχω δει να κλαίει και να παρατάει το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ένα παιδί. Έφυγε άδικα ο Γιώργος» δήλωσε.

«Κυριάρχησε για 40 χρόνια σε ό,τι έκανε. Από τον γραπτό λόγο μέχρι το ραδιόφωνο, κυρίως, αλλά και την τηλεόραση. Οι παρεμβάσεις του ήταν τόσο αποτελεσματικές, για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί έπιανε τον «σφυγμό» των ανθρώπων και της κοινωνίας, μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να καταλαβαίνουμε τι είναι η πραγματική δημοσιογραφία» σημείωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

https://www.youtube.com/watch?v=5StRTeS4t1c

Ο συνεργάτης του, Σπύρος Νάννος ανέφερε ότι έχασε τον δεύτερο πατέρα του: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερός μου πατέρας» δήλωσε.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο είναι και ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Ο Γιώργος Τράγκας πολέμησε με θάρρος και μαχητικότητα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος.

Η επιθυμία της οικογένειας

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε ζητήσει σε όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.:

«H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This