Ξεκίνησε η ναυπήγηση της πρώτης φρεγάτας Belharra

Στη Λοριάν, η Naval Group τοποθέτησε την καρίνα της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης

Must Read

Έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συναρμολόγηση της φρεγάτας Belharra, που έχει παραγγελθεί από το Γαλλικό Ναυτικό και αναμένεται να παραδοθεί το 2024.

Στη Λοριάν, η Naval Group τοποθέτησε την καρίνα της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης και είναι η πρώτη από μια σειρά πέντε πλοίων που θα παραδοθούν μεταξύ 2024 και 2030.

Ο Pierre Eric Pommellet, Διευθύνων Σύμβουλος του Naval Group, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να σηματοδοτήσουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανική παραγωγή της πρώτης φρεγάτας άμυνας και επέμβασης για το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό. Τα πλοία θα εξασφαλίσουν την ανωτερότητα της πληροφόρησης και εμπλοκής καθώς και την ικανότητα να διαρκούν στη θάλασσα των ναυτικών δυνάμεων που θα τα χειριστούν.

Έχοντας ήδη επιλεγεί από την Ελλάδα για το Πολεμικό της Ναυτικό, αυτό το πλοίο θα επιτρέψει επίσης στη Naval Group να αναπτύξει τη διεθνή εμβέλειά του, πλήρως αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση της κυριαρχίας της Γαλλίας και των χωρών εταίρων μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This