Βόλος: Ποινή φυλάκισης σε γονείς που χτύπησαν την κόρη τους επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών!

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου!

Must Read

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Βόλου στους γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού, καθώς την ξυλοκόπησαν επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών.

Η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία και την δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητώντας βοήθεια. Ειδικότερα η 15χρονη, έστειλε μήνυμα την περασμένη Πέμπτη  στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τους γονείς της, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης». 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, έγινε εισαγγελική παραγγελία για τη σύλληψη των δύο γονέων, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου και την Παρασκευή βρέθηκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία τους, οι γονείς της 15χρονης υποστήριξαν ότι η κόρη τους είναι αντιδραστική λόγω εφηβικής ηλικίας και ότι όταν της ανέφεραν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν για να πάρει πτυχίο Αγγλικών, αυτή τους έβρισε.

Από τη μεριά της, η εισαγγελέας τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους, καθώς στην ηλικία της, μπορεί να νιώσει μεγάλη πίεση που να τη θέσει σε κίνδυνο ή να φύγει ακόμα και από το σπίτι.

Παράλληλα θα γίνει και κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This