Στους 16 οι νεκροί και 63 οι διασωθέντες από το ναυάγιο στην Πάρο – Ανάμεσα στα θύματα και ένα βρέφος

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη

Must Read

Τραγωδία σημειώθηκε παραμονή Χριστουγέννων ανοιχτά της Πάρου, όταν ιστιοφόρο που μετέφερε τουλάχιστον 80 άτομα, αναποδογύρισε.

Ως εκ τούτου, μέχρι στιγμής έχουν χάσει την ζωή τους τουλάχιστον 16 άνθρωποι, 12 άνδρες και τρεις γυναίκες, ενώ ανάμεσά τους είναι και ένα βρέφος. Παράλληλα, το Λιμενικό έχει διασώσει από το ναυάγιο 63 από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου, 61 άνδρες και δύο γυναίκες. Μεταφέρθηκαν όλοι με ασφάλεια στην Πάρο.

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δυνάμεις του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτικά μέσα βρίσκονται από χθες στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Στο σημείο επιχειρούν και ένα ψαροκάικο, το ΕΓ/ΟΓ Blue star Delos και αναμένονται ακόμα περισσότερα πλοία. Επιχειρεί ακόμη ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και αεροσκάφος C-130.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This