Χειροπέδες σε δύο από τους διασωθέντες ως διακινητές στα Αντικύθηρα – Στους έντεκα οι νεκροί από το ναυάγιο

Must Read

Έντεκα νεκρούς και 90 διασωθέντες άφησε πίσω του το ναυάγιο στα ΑντικύθηραΠαράλληλα, οι άνδρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε δύο διασωθέντες, ηλικίας 43 και 44 ετών, από τη βραχονησίδα Πρασονήσι.

Η μεταφορά των αλλοδαπών που απεγκλωβίστηκαν από την νησίδα, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια χθες το απόγευμα με σκάφη του Λιμενικού και οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά. Οι διασωθέντες ήταν 90 (52 άνδρες, 11 γυναίκες και 27 ανήλικοι) και οι νεκροί 11 (9 γυναίκες και 2 άνδρες).

 

 

Οι σοροί των μεταναστών περισυνελέγησαν από πλωτό σκάφος του Λιμενικού με τη βοήθεια υποβρύχιας έρευνας από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού που πραγματοποιήθηκε εντός του ιστιοφόρου που βρίσκεται βυθισμένο στο σημείο της προσάραξης.

Το σκάφος είχε αποπλεύσει από τα παράλια της Τουρκίας με τελικό προορισμό τις ιταλικές ακτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This