Παρουσιάστηκε στην Τροχαία ο νεαρός οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε πεζό στην Λαμία

Must Read

Στην Τροχαία παρουσιάστηκε ο 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου που παρέσυρε έναν πεζό στην Λαμία και τον εγκατέλειψε, ωστόσο έκανε γνωστό, το όχημα δεν ανήκει στον ίδιο.

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, γύρω στις 05:30 όταν ο 26χρονος παρέσυρε έναν 56χρονο άνδρα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μαγνησίας, στην οδό Στυλίδος. Ωστόσο, αντί να κατέβει από το όχημα και να βοηθήσει τον πεζό, έφυγε κατευθείαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 56χρονο στο νοσοκομείο Λαμίας, με την κατάσταση της υγείας του να μην θεωρείται κρίσιμη.

Από εκείνη την στιγμή, η Τροχαία Λαμίας προσπαθούσε να συγκεντρώσει στοιχεία από κάμερες της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του οδηγού. Τέλος στις έρευνες έβαλε ο ίδιος ο 26χρονος, αφού αργά χθες το βράδυ παρουσιάστηκε στην Τροχαία, ομολογώντας ότι είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, που παρέσυρε τον 56χρονο, ξεκαθρίζοντας ωστόσο ότι το αυτοκίνητο δεν ειναι δικό του.

Ο 26χρονος συνελήφθη και το πρωί αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This