Η μητέρα του 19χρονου με νοητική στέρηση που βιάστηκε και κακοποιήθηκε μιλάει για πρώτη φορά

«Δεν ήξερα κάτι, από τα site το έμαθα» λέει η μητέρα του παιδιού που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από ιερείς!

Must Read

Η μητέρα του 19χρονου Γιάννη που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα του αλλά και ορισμένων συγχωριανών του, μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Σα να μην έφτανε η άγρια κακοποίηση από τον πατέρα του ο οποίος τον χτυπούσε και τον κλείδωνε έξω από το σπίτι, αφήνοντάς τον να κοιμάται σε χωράφια, ο 19χρονος που ζούσε στις Βουκολιές Χανίων, είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν γνωστό του πατέρα του αλλά και από δύο ιερείς, όπως κατήγγειλε στις αρχές. Μάλιστα οι δύο ιερωμένοι έχουν προφυλακιστεί και κρατούνται.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε διώξει από το σπίτι από τότε που το παιδί ήταν ενός έτους. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κακοποίηση του παιδιού της: «Δεν ήξερα κάτι, από τα site το έμαθα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας του παιδιού και ο παππούς του δεν την άφηναν να έχει επικοινωνία μαζί του.

Η ίδια αναφέρει ότι ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε, ενώ όταν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το παιδί, ο ίδιος απείλησε να την σκοτώσει: «Με απείλησε με όπλο ότι αν πάω να δω το παιδί θα με σκοτώσει».

Όπως αναφέρει η μητέρα του 19χρονου Γιάννη, κάτοικοι της περιοχής, την είχαν ενημερώσει για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωνε ο μικρός: «Είχα κάνει καταγγελίες ότι το παιδί ζει σε άθλιες συνθήκες με τον πατέρα του» αναφέρει και ζητά να ανοίξουν τα στόματα: «Να λάμψει η αλήθεια, όποιοι είναι κατηγορούμενοι να πάνε φυλακή. Να ανοίξουν στόματα, η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε να γίνουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This