Να τους διαγράψουν τα πρόστιμα ζητούν τώρα οι Πακιστανοί που το «έκαψαν» στο Σύνταγμα μέχρι τα ξημερώματα

Τι άλλο θα δούμε; Έστειλαν επιστολή στον Θεοδωρικάκο και του ζητούν να διαγράψει τα πρόστιμα!

Must Read

Σα να μην έφτανε ότι παραβίασαν όλα τα μέτρα που επιβλήθηκαν για την αναχαίτιση της πανδημίας, οι Πακιστανοί που «πλημμύρισαν» την πλατεία Συντάγματος μέχρι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ζητούν τώρα να τους διαγραφούν τα πρόστιμα!

@mohamodmahammed

♬ الصوت الأصلي – Mohamod Mahammed

Με επιστολή του προς στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil υποστηρίζει ότι οι χιλιάδες Πακιστανοί που ξεχύθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν το νέο έτος, το έκαναν… «αυθόρμητα» και όχι «οργανωμένα», τη στιγμή μάλιστα που οι εικόνες από το ασφυκτικά γεμάτο Σύνταγμα έκαναν τον γύρο των Πακιστανικών ΜΜΕ!

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου, την ώρα που στα κανάλια και τα ειδησεογραφικά μέσα είχε γίνει εδώ και μέρες γνωστό ότι αναστέλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, οι Πακιστανοί «δεν είχαν ενημερωθεί»!

«Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν ειρηνικά. Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους», αναφέρεται στην επιστολή που έλαβε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί της Δευτέρας παρατηρείται μια προσπάθεια από τη μεριά της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το γεγονός, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσπαθεί να πείσει ότι δεν έγινε και τίποτα,  το γλέντι των Πακιστανών, χωρίς μάσκες και με ορχήστρα (!) κράτησε μόλις μισή ώρα, ενώ ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία: «Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This