Το απόλυτο αλαλούμ με τα rapid test και το Σύστημα Εργάνη

Το Σύστημα αναγνωρίζει μόνο τα μοριακά τεστ!

Must Read

Ο κακός χαμός γίνεται, μετά τις νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ, με την δήλωση των θετικών rapid test στο Σύστημα Εργάνη, με τους εργαζόμενους κυριολεκτικά να τραβάνε τα μαλλιά τους!

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, όσοι βρίσκονται θετικοί σε rapid test θα πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα πέντε ημερών. Για τους δε εμβολιασμένους δεν απαιτείται μοριακό τεστ και μπορούν να δικαιολογήσουν την απουσία από την εργασία τους με το θετικό rapid test.

Θετικό rapid test που θα αναρτηθεί στο σύστημα Εργάνη από φαρμακοποιούς ή διαγωνιστικά κέντρα υποτίθεται ότι θα ήταν αρκετό για τους εργαζόμενους, ώστε να εξασφαλίσουν την άδεια για να παραμείνουν σε καραντίνα.

Και εδώ έρχεται το αλαλούμ… Καθώς το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη δεν αναγνωρίζει το rapid test και δέχεται μόνο το μοριακό! Δηλαδή αφήνει «στον αέρα» τους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και είναι εμβολιασμένοι.

Το αντίθετο συμβαίνει με τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους. Οι οποίοι υποβάλλονται σε μοριακό τεστ και αν είναι θετικό, το καταθέτουν και έχουν τις πέντε ημέρες πληρωμένης άδειας. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, που αν και ακολούθησαν όλες τις οδηγίες, πάλι παιδεύονται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This