Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Κορίνθου για τους αντιεμβολιαστές στην εκκλησία

«Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν οδηγούν στο θάνατο».

Must Read

Έξαλλος ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος κατά των αντιεμβολιαστών, ειδικά στους κόλπους της εκκλησίας, μετά και τον θάνατο του 49χρονου ιερέα και πατέρα τριών παιδιών.

Αναφερόμενος σε αυτή την περίπτωση είπε: «Δυστυχώς είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί, ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής, είχε τον φόβο που ενσπείρουν κάποιοι χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής… Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε ένα μήνα, και τελικώς κατέληξε».

Χαρακτήρισε τραγική την απώλειά του, καθώς τον ιερέα τον έλεγαν Βασίλειο και «έφυγε» την ημέρα της γιορτής του. Τα βέλη του όμως εξαπέλυσε κατά των αρνητών, επισημαίνοντας ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και επηρεάζουν αρνητικά τον κόσμο λέγοντας: «Η πίστη μας δεν είναι ποτέ κατά της επιστήμης και δη της ιατρικής όταν πρόκειται να σώσει τον άνθρωπο. Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες και τους τρανούς φιλοσόφους και οδηγούν στον θάνατο». 

Διερωτήθηκε μάλιστα τι απολογία θα δώσουν στον Θεό και τα παιδιά του ιερέα που τα άφησαν ορφανά και συνεχίζοντας τόνισε: «Είναι δυνατόν η ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε «μην ακούτε και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω»; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν τον διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εντέλει τους ιατρούς;».

Σημείωσε ότι οι αρνητές αποθρασύνονται και παρεμβαίνουν σε πολλούς τομείς της ζωής μας, καταλήγοντας: «Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν οδηγούν στο θάνατο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This