Συμμορία ντελιβεράδων λήστευε… ντελιβεράδες! Τους έκλεβαν μέχρι και τις πίτσες

Must Read

Μέχρι και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έμειναν «άφωνοι» με τα αποτελέσματα της έρευνας που αποκάλυψε ότι συμμορία ντελιβεράδων λήστευε συναδέλφους τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμορία στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων εργαζόμενοι ως διανομείς σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας με πίτσες στην Παιανία, είχε εξοπλιστεί με κουκούλες full face, γάντια και μαχαίρια. Αφού καλούν στην πιτσαρία, κανόνιζαν ραντεβού με ψεύτικα στοιχεία σε περιοχές και σημεία όπου «βόλευαν» τη δράση τους και στη συνέχεια περίμεναν τα θύματα τους. 

Μόλις οι συνάδερφοί τους έφταναν στο σημείο, τους επιτίθονταν και τους απειλούσαν με μαχαίρι προκειμένου να τους αφαιρέσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους. Μάλιστα πολλές φορές, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν και βία, ενώ στη συνέχεια τους έκλεβαν και τις πίτσες!

Την πρώτη καταγγελία έκανε πριν από δέκα μέρες ένας Πακιστανός διανομέας που εργάζεται στη συγκεκριμένη πιτσαρία και κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν τρία άτομα με μαχαίρι που του έκλεψαν συνολικά 340 ευρώ αλλά και τις παραγγελίες που είχε μαζί του. Παρόμοια καταγγελία έκανε το ίδιο διάστημα άλλος ένας διανομέας της ίδιας πιτσαρίας, από τον οποίο η συμμορία εκτός από τις πίτσες, του άρπαξε και 260 ευρώ.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες, οι οποίοι εργάζονται ως διανομείς σε καφετέρια του Λαυρίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αρχές αναζητούν τους συνεργούς τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This